Trillingsarm heiwerk

Heien zonder overlast

Wat is trillingsarm heiwerk?

Bij het heien van stalen buispalen komen trillingen vrij. Met ons trillingsarm heiwerk zorgen wij dat de trillingen tot een minimum beperkt worden. Op deze manier wordt er rekening gehouden met zowel de omgeving (gebouwen, monumentale panen) als met de natuur. Van der Steeg Heiwerken heeft jarenlange ervaring met trillingsarm heiwerk en dit is dan ook één van onze specialismes. Omdat het heien niet bovenop de stalen buis plaats vindt, maar erin, komen er bijna geen trillingen vrij. De buizen worden door laswerk aan elkaar gekoppeld. Bovendien werken wij een kleine machine en dit zorgt ervoor dat er geen schade aan de omgeving wordt gemaakt. Deze speciale machine kan zelfs in gebouwen werken!

Iedere locatie

Onze heimachine kan dus in iedere omgeving ingezet worden. Wilt u heien in de achtertuin? Dan tillen wij de machine toch gewoon met een kraan over uw huis heen. Wij heien stalen buispalen van onbeperkte lengte. Zo kunnen wij buispalen tot in principe onbeperkte dieptes heien. De stalen buispalen worden geheid met beton. Onze buispalen hebben maximaal draagvermogen doordat wij de buispalen met een goede sondering recht op de draagkrachtige bodemlaag neerzetten. Dit doen wij met een nieuwe machine die nóg efficiënter en sneller werkt. Dit heeft als groot voordeel dat wij u een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden.

Geïnteresseerd in trillingsarm heiwerk?

Bent u geïnteresseerd in trillingsarm heiwerk? Heeft u een klus waarbij er zo min mogelijk trillingen mogen zijn voor de omgeving? Wij komen graag met u in contact en vertellen u er meer over.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Zowel particulieren als bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan