Heiwerken

Heiwerken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in heiwerken? Van der Steeg Heiwerken verzorgt heiwerk door heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

We vertellen u graag meer!

De eerste paal in de grond is altijd een memorabel moment. Of het nu gaat om uw nieuwe bedrijfspand of woning. Dit moment is niet alleen voor u speciaal, maar ook voor ons. Het is het begin van een sterke basis voor de bouw van uw pand.

Verschillende soorten heiwerken

Heiwerken kan op allerlei manieren worden gedaan. Welke manier er gebruikt wordt verschilt omdat ieder project uniek is. Het geschikte type heiwerk hangt onder andere af van bijvoorbeeld werkruimte, de omgeving en het project. Wilt u weten welk type heiwerk het beste past bij uw project? Wij komen graag bij u langs om even te kijken en de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende soorten palen voor heiwerk

Omdat zoals gezegd ieder project uniek is, vraag elk project ook om verschillende soorten palen voor het heiwerk. Of u nu op zoek bent naar raketpalen of naar stalen buispalen, van der Steeg Heiwerken kan de palen heien.

Onze specialisaties

Naast de verschillende palen is ook iedere ruimte uniek. Van der Steeg Heiwerken is gespecialiseerd in:

Gespecialiseerd in kleine heiwerken

Van der Steeg Heiwerken is gespecialiseerd in klein heiwerk. Hoe klein of krap de ruimte ook is, wij voeren ons heiwerk uit. Door onze jarenlange ervaring van het doen van heiwerk in ruimtes die niet makkelijk bereikbaar zijn, zijn wij specialisten op dit gebied geworden. Hierdoor zijn wij de juiste partner voor al uw heiwerk. Vertrouwen, samenwerking en maximaal resultaat zijn hierbij onze kernwoorden.

Prijs heiwerken

Wat kost heiwerken? Dat verschilt eigenlijk per project. Omdat ieder project uniek is en vraagt om een andere aanpak verschilt ook de prijs van het heiwerk. Samen met u kijken wij graag naar uw project en bespreken de mogelijkheden. Wij zoeken naar de juiste oplossing voor uw heiwerk en zorgen voor een scherpe prijs. Wilt u meer weten over heiwerk? Wij komen graag met u in contact.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Meer heiwerken

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan