Heibedrijf Friesland

Professioneel heibedrijf in Friesland

Heibedrijf Friesland

Zoekt u een professioneel heibedrijf in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Van der Steeg Heiwerken staan onze specialisten voor u klaar; welk type heiwerk ook uitgevoerd dient te worden.

Heibedrijf Friesland – onze mogelijkheden

Als professioneel heibedrijf in Friesland beiden wij diverse diensten aan omtrent heiwerken en funderingstechnieken. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden.

Stalen buispalen

Stalen buispalen buiten heien? Of stalen buispalen binnen heien? Dat is geen enkel probleem voor Van der Steeg Heiwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het heien van stalen buispalen, zelfs in kleine ruimtes. Met behulp van onze machines kunnen wij altijd hoge kwaliteit leveren. Voor al uw vragen omtrent de afmetingen van stalen buispalen kunt u gerust bij Van der Steeg Heiwerken terecht. Onze experts staan voor u klaar om u zorgvuldig te informeren en adviseren.

Funderingstechnieken

Bij Van der Steeg Heiwerken beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bodemtechnieken. Aan de hand van ons nauwkeurig stappenplan creëren wij de beste ondergrond voor u. Door onze ruime ervaring en nauwkeurige werkwijze zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van funderingstechnieken.

Funderingstechnieken

Boorpalen aanbrengen

Is er sprake van verzakkingsgevaar? Dan zijn boorpalen aanbrengen de perfecte oplossing. Het aanbrengen van boorpalen voorkomt verzakkingen van de grond. Wij kunnen boorpalen in diverse afmetingen leveren en zorgvuldig aanbrengen. Door trillingsarm heiwerken heeft u en uw omgeving zo min mogelijk last van de werkzaamheden.

Onderheien terras

Scheve tuinmeubels en ongelijke tegels zijn verleden tijd. Verzakkingen in de tuin zijn te verhelpen door uw terras te onderheiden. Met onze expertise en goede machines zorgen wij dat u snel kunt genieten van alle voordelen die een onderheid terras met zich meebrengt. Heeft u een terras met weinig werkruimte? Dat is voor de specialisten van Van der Steeg Heiwerken geen probleem.

De hoge kwaliteit van Van der Steeg Heiwerken – Heibedrijf Friesland

Voor het uitvoeren van heiwerken en funderingstechnieken wilt u natuurlijk wel specialisten die goed werk leveren. Van der Steeg Heiwerken is een ervaren heibedrijf in Friesland op het gebied van heiwerken en funderingstechnieken. Door de inzet van onze gekwalificeerde medewerkers en beste machines kunnen wij hoge kwaliteit garanderen. Bent u benieuwd naar de kosten die gepaard gaan met uw project? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van een persoonlijk gesprek maken wij een prijsindicatie voor u. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan