Stalen buispalen heien

Stalen buispalen heien

Als er sprake is van krappe of kleine ruimtes wordt er vaak gebruikt gemaakt van de techniek van het stalen buispalen heien. Dit is vaak het geval bij bijvoorbeeld achter- of voortuinen of in ruimtes in bestaande gebouwen. Wij heien stalen buispalen in die ruimtes met het grootste gemak.

Of u nu op zoek bent naar stalen buispalen in Groningen of Noord-Brabant, van der Steeg Heiwerken levert aan heel Nederland. Wij zijn een heibedrijf gespecialiseerd in stalen buispalen. Dit is de buispaal die het meest gebruikt wordt in kleine of krappe ruimtes. Weet u nog niet precies de afmetingen van de buispaal? Geen probleem! Wij maken onze stalen buispalen op locatie op maat. Bent u bang voor overlast? Wij beperken de overlast altijd tot een minimum en plaatsen onze de stalen buispaal (bijna) zonder trillingen.

Afmetingen stalen buispaal

Stalen buispalen heien heeft verschillende kenmerken. De stalen buispaal kan tussen de 219mm en 503mm dik zijn, afhankelijk van het project.

Werkwijze stalen buispalen heien

Van der Steeg Heiwerken last de stalen buispalen aan elkaar. Hierdoor kan de stalen buispaal perfect geplaatst worden in bijvoorbeeld een kleine achtertuin of bij uw oprit. Wij doen dit met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving. Bovendien gebeurt het trillingsarm.

Kosten stalen buispalen heien

Ieder project heeft zijn eigen prijskaartje. Dit komt omdat ieder project een andere aanpak vraagt. Van der Steeg heiwerken is specialist in stalen buispalen heien en levert altijd maatwerk. Samen met u kijken we graag de juiste oplossing voor uw bouwproject en komen samen tot de juiste prijs. Vraag nu alvast een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een partij voor stalen buispalen heien?

Bent u geïnteresseerd in stalen buispalen heien? Wilt u advies over uw project of meer informatie over de mogelijkheden van het heien van stalen buispalen? Wij komen graag met u in contact.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Meer heiwerken

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan