Over ons

Van der Steeg Heiwerken

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit Genemuiden. Onze specialisatie is het heien van stalen buispalen. Dit doen wij zowel binnen als buiten, maar ook in omgevingen waar de ruimte beperkt is. Wij lossen iedere unieke situatie op met creatieve oplossingen. De kwaliteit blijft hierbij altijd wel hoog. Wij beschikken over heimachines die klein van stuk zijn, maar groots in daden. Zo beschikken wij over een kleine heimachine van slechts 80 cm breed. Wij werken met buispalen van verschillende doorsnedes.

Kies voor Van der Steeg – de nieuwste technieken

Wij ontwikkelen en produceren onze eigen machines. Op deze manier hebben wij altijd de beschikking over innovatieve machines. Onze stalen buispalen heien wij op verschillende manieren. Wij heien met machines waarmee me met een valblok in de buis heien. Deze manier zorgt voor een minimaal aantal trillingen (trillingsarm heiwerk) waardoor overlast voor de omgeving tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast heien wij met heihamers. Wij kunnen stalen buispalen heien van (in principe) onbeperkte lengte.

Omdat wij onze machines zelf ontwikkelen en produceren zijn wij altijd bezig om de machines door te ontwikkelen. Op deze manier beschikken wij altijd over hypermoderne machines. Wilt u meer weten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Contactgegevens

Van der Steeg Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 038 385 6362
E: info@vandersteegheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan