Heibedrijf Drenthe

Professioneel heibedrijf in Drenthe

Heibedrijf Drenthe

Zoekt u een heibedrijf in Drenthe dat ijzersterk is in heiwerk? Van der Steeg Heiwerken levert de hoogste kwaliteit op het gebied van klein heiwerk. Hiermee onderscheiden we ons sterk van andere heibedrijven. We ontwikkelen onze eigen machines, waardoor we altijd de nieuwste techniek in huis hebben. We blijven continu ontwikkelen en innoveren. Dit stelt ons in staat om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Wij werken door heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren. U hoeft voor uw heiproject dus niet verder te zoeken naar een heibedrijf in Drenthe. Van der Steeg Heiwerken maakt het voor u in orde.

Funderingstechnieken heibedrijf Drenthe

Als heibedrijf in Drenthe specialiseren we ons in funderingstechnieken met stalen buispalen. Door met stalen buispalen te werken kunnen we de overlast tot een minimum beperken. Er komen namelijk maar heel weinig trillingen vrij. Dit noemen wij ook wel trillingsarm heiwerk. De palen bestaan uit verschillende delen en zijn hierdoor zeer geschikt voor heiwerk in kleine ruimtes.

Onze grond bestaat uit verschillende lagen en grondsoorten. Dit maakt ieder project uniek. Daarom doorlopen wij een stappenplan voor er een fundering kan worden gelegd:

  1. Analyse – Met onze apparatuur en expertise analyseren wij de bodem en grond.
  2. Huidig bouwwerk – Wij analyseren het bouwwerk, een woning vereist namelijk een andere aanpak dan een parkeergarage.
  3. Oplossing – Aan de hand van deze analyses komen wij met een passende oplossing en bepalen wij welke funderings- en bodemtechnieken worden toegepast.

Terras onderheien

In de zomer wilt u natuurlijk graag heerlijk genieten op uw terras. Is uw terras scheef, doordat het is verzakt? Wij hebben de oplossing. Laat uw terras door ons onderheien. Hierna ondervindt u geen last meer van ongelijke tegels waardoor tafels of stoelen gaan wiebelen en met viltjes recht gezet moeten worden. Ook het struikelgevaar is geweken. Een onderheid terras is bovendien een goede ondergrond voor een schuur, serre, overkapping of veranda.

Heibedrijf Drenthe

Professioneel heibedrijf in Drenthe

Het is belangrijk om heiwerkzaamheden uit te laten voeren door een ervaren heibedrijf in Drenthe. Zo krijgt u het beste resultaat op het gebied van heiwerken en funderingstechnieken. Bij van der Steeg Heiwerken staat we garant voor hoge kwaliteit. Dit maken we mogelijk door de inzet van de beste machines en gekwalificeerde medewerkers. De kosten van heiwerk verschillen per project. Wij gaan graag met u in gesprek. Op basis daarvan maken we een prijsindicatie voor u.

Contact over heibedrijf Drenthe

Heeft u een heiproject liggen waarvoor u een heibedrijf Drenthe of omgeving zoekt en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op. Wij gaan graag met u in gesprek. Neem ook eens een kijkje bij projecten die we eerder uitvoerden.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan