Heibedrijf Almere

Professioneel heibedrijf in Almere

Heibedrijf Almere

Heeft u een heiproject op de plank liggen dat nog uitgevoerd moet worden? Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar heibedrijf in Almere en omstreken? Met een gerust hart kunt u het heiwerk aan Van der Steeg overlaten. Met behulp van innovatie en de ontwikkeling van onze eigen machines zijn wij in staat om al het heiwerk perfect op maat uit te voeren. Of het nu gaat om het plaatsen van boorpalen of het onderheien van uw terras, als heibedrijf in Almere maakt Van der Steeg op een vakkundige manier alles voor u waar.

Kwaliteit heibedrijf Almere

Van der Steeg waarborgt hoogwaardige kwaliteit door de voortdurende innovatie van eigen materiaal en machines. Als heibedrijf hebben we in Almere alles in eigen beheer, van heimachines tot stalen buispalen. Daarnaast zijn wij continu bezig met het verder ontwikkelen van onze technieken, zodat wij bij al het heiwerk optimaal maatwerk kunnen leveren.

Werkzaamheden heibedrijf Almere

Wij zijn alsmaar bezig met het ontwikkelen en verbeteren, waardoor de mogelijkheden op het gebied van heiwerkzaamheden steeds groter worden. Door de innovatiemogelijkheden maakt het voor ons niet uit waarvoor u ons inschakelt. De gebruikte technieken blijven van vooruitstrevend en hoog niveau. De volgende heiwerkzaamheden voeren wij uit in Almere en omstreken:

Funderingstechnieken

Wij verstevigen de ondergrond of de fundering voor uw bouwproject met funderingstechnieken. Een grondig onderzoek is vereist voor het correct toepassen hiervan. Onze deskundigen analyseren eerst de bodem en de grond. Daarna onderzoekt Van der Steeg – indien nodig – het huidige bouwwerk. De analyses tezamen vormen voor ons de basis voor de toepasbare bodem- en funderingstechniek. Wilt u meer weten over de funderingstechnieken van ons heibedrijf in Almere? Lees hier meer informatie.

Stalen buispalen

Wij maken gebruik van stalen buispalen voor het heiwerk in kleine ruimtes of bestaande gebouwen. Het voordeel van stalen buispalen is dat het heiwerk op maat op locatie kan plaatsvinden. De stalen buispalen passen wij aan aan de ruimte waarin het heiwerk verricht dient te worden. Als heibedrijf in Almere maken wij gebruik van stalen buispalen die in lengte verschillen van 219 centimeter tot en met ruim 500 centimeter. Lees hier meer over onze stalen buispalen!

Heibedrijf Almere

Boorpalen aanbrengen

De specialisten van Van der Steeg hebben ruime ervaring in het aanbrengen van boorpalen. Dit wordt uitgevoerd door gebruik te maken van trillingsarm heiwerk. Trillingsarm heien is de beste manier om zo min mogelijk overlast te veroorzaken aan de omgeving, natuur en omwonenden gedurende de heiwerkzaamheden. Net als de stalen buispalen worden boorpalen op locatie op maat gemaakt. Op deze wijze kunnen op elke plek de geschikte afmetingen boorpalen aangebracht worden. Hier vindt u meer informatie over de boorpalen bij Van der Steeg Heiwerken.

Onderheid terras

Wilt u een goed fundament leggen voor een overkapping of serre? Liggen de tegels van uw terras overal scheef? Dan komen wij graag uw terras onderheien. Met een onderheid terras kunt u gemakkelijk een stevige serre bouwen of een mooie overkapping in uw tuin neerzetten. Ook de tegels van uw terras liggen met een onderheid terras waterpas. Met Van der Steeg als heibedrijf in Almere zit u altijd droog in eigen tuin.

Contact

Heeft u nog vragen met betrekking tot de heiwerkzaamheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze specialisten helpen u graag verder!

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan