Heibedrijf Assen

Ervaren heibedrijf Assen

Heibedrijf Assen

Zoekt u een ervaren heibedrijf in Assen? Dan zit u bij Van der Steeg Heiwerken onder de pannen. Onze professionals helpen u bij ieder type heiwerk. Schakel ons snel in voor uw project.

Heibedrijf Assen regelt het

Van der Steeg Heiwerken regelt het voor u. Zo bieden wij als heibedrijf Assen diverse werkzaamheden aan omtrent heiwerken en funderingstechnieken. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de volgende werkzaamheden.

Stalen buispalen

Wilt u stalen buispalen buiten heien? Of moet het heiwerk binnen plaatsvinden? Als heibedrijf Assen kunnen wij heiwerken verzorgen op bijna iedere locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het heien van stalen buispalen, zelfs in kleine ruimtes. Door onze machines zijn wij instaat altijd hoge kwaliteit te leveren. Heeft u vragen over de afmetingen van de stalen buispalen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Onze specialisten staan voor u klaar om u zorgvuldig te informeren en adviseren. Voor meer informatie over de funderingstechnieken stalen buispalen kunt u hier meer lezen.

Funderingstechnieken

Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bodemtechnieken is Van der Steeg Heiwerken een betrouwbare partner. Aan de hand van ons nauwkeurig stappenplan creëren wij de beste ondergrond voor u. Onze nauwkeurige werkwijze zorgt voor een mooi resultaat op het gebied van funderingstechnieken.

Boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen is de ideale oplossing wanneer er sprake is van verzakkingsgevaar. Bij Van der Steeg Heiwerken kunnen wij verschillende afmetingen boorpalen leveren en deze zorgvuldig aanbrengen. Boorpalen aanbrengen voorkomt verzakkingen van de grond. Door trillingsarm heiwerken heeft u en uw omgeving zo min mogelijk last van de werkzaamheden.

Onderheid terras aanleggen

Verzakkingen in de tuin zijn op te lossen door uw terras te onderheiden. Hierdoor zijn scheve tuinmeubels en ongelijke tegels verleden tijd. Door onze expertise en goede machines zorgen onze specialisten dat u snel kunt genieten van alle voordelen die een onderheid terras met zich meebrengt. Heeft u een terras waar de werkruimte beperkt is? Dat is voor de specialisten van ons heibedrijf Assen geen probleem.

Heibedrijf Assen

Van der Steeg Heiwerken levert kwaliteit – heibedrijf Assen

U wilt natuurlijk heiwerken en funderingstechnieken met het beste resultaat, daarom werken bij Van der Steeg Heiwerken alleen de beste professionals. Met de inzet van onze gekwalificeerde medewerkers en de beste machines leveren wij hoge kwaliteit. Wij zijn een ervaren heibedrijf in Assen en weten hierdoor precies wat de mogelijkheden zijn. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van een persoonlijk gesprek maken wij een prijsindicatie voor u. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan