Heibedrijf Dronten

Professioneel heibedrijf in Dronten

Heibedrijf Dronten

Bent u op zoek naar een professioneel heibedrijf in Dronten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Voor al uw heiwerkzaamheden in Dronten is Van der Steeg Heiwerken uw betrouwbare bouwpartner. De specialisten van Van der Steeg Heiwerken staan voor u klaar. Of het nu gaat om het aanleggen van een onderheid terras of het plaatsen van stalen buispalen, voor elk type heiwerk kunt u Van der Steeg Heiwerken als heibedrijf in Dronten inschakelen.

Wat biedt heibedrijf Dronten?

Wij hebben ruime ervaring in heiwerken en dit maakt ons de geschikte partner in heiwerk. Onze heimachines worden door Van der Steeg Heiwerken zelf ontwerpen en ontwikkeld. Wij weten als geen anders hoe lastig het is om te heien in beperkte ruimtes. Daarom zorgen wij voor innovatieve machines en methoden. Ook het materiaal dat voor het heien wordt gebruikt, komt uit eigen beheer. Hierdoor kan Van der Steeg Heiwerken voor al het heiwerk geschikt materiaal gebruiken. Bovendien zorgt zijn wij hierdoor in staat om maatwerk heiwerk op te leveren. Tevens zijn wij continu bezig met het innoveren van onze technieken. Door deze combinatie van ontwikkelingen kunnen wij elke keer hoge kwaliteit heiwerken garanderen.

Heibedrijf Dronten

Heiwerkzaamheden

Van der Steeg voert verschillende heiwerkzaamheden uit. Wij leveren heiwerkzaamheden op maat op de volgende gebieden:

Onderheid terras

Het egaliseren van uw terras biedt vele mogelijkheden. Bij Van der Steeg kunt u terecht voor het onderheien van uw terras. Een recht terras kan de basis zijn voor een nieuwe schuurtje, overkapping of zelfs een serre. Dankzij heibedrijf Dronten wordt letterlijk en figuurlijk de basis gelegd voor een droge zomer bij u in de tuin. Wilt u meer weten over het aanleggen van een onderheid terras? Lees het hier.

Stalen buispalen

Ook het heien van stalen buispalen is mogelijk bij heibedrijf Dronten. Met behulp van onze innovatieve materialen hebben wij voor elke ruimte geschikte middelen. Wij kunnen stalen buispalen ook in kleine en krappe ruimtes heien, zoals voor- en achtertuin en in bestaande gebouwen. Meer informatie over het heien van stalen buispalen vindt u hier.

Boorpalen aanbrengen

Wij zijn gespecialiseerd in trillingsarm heien. Deze techniek is ideaal voor het aanbrengen van boorpalen met zo min mogelijk overlast. Door gebruikt te maken van deze techniek, is de overlast voor de omgeving, personen en natuur minimaal. Op een vakkundige wijze worden de boorpalen geplaatst. Als heibedrijf Dronten is Van der Steeg Heiwerken uw betrouwbare heipartner in trillingsarm heiwerk.

Funderingstechnieken

Moet uw ondergrond of fundering verstevigd worden? Wij helpen u hierbij. Van der Steeg Heiwerken is vooruitstrevend en innoverend op gebied van de aanleg van funderingstechnieken. Door de continue ontwikkeling van onze materialen en machines kunnen wij de ondergrond en uw fundering zeer goed verstevigen. Lees hier meer over de funderingstechnieken van ons heibedrijf in Dronten.

Contact

Van der Steeg is uw heibedrijf in Dronten waar u zonder zorgen uw heiproject uit handen kunt geven. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten helpen u graag vrijblijvend met al uw vragen.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan