Heibedrijf Lelystad

Professioneel heibedrijf in Lelystad

Heibedrijf Lelystad

Heeft u heiwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Bent u op zoek naar een professioneel heibedrijf in Lelystad? Van der Steeg Heiwerken neemt u al het heiwerk uit handen. Door innovatie en de ontwikkeling van onze eigen machines kunnen wij al het heiwerk perfect op maat uitvoeren. Of u nou boorpalen wil laten plaatsen of uw terras wil onderheien, van der Steeg Heiwerken is uw deskundige heibedrijf in Lelystad.

Kwaliteit van der Steeg Heibedrijf Lelystad

Van der Steeg Heiwerken realiseert de hoge kwaliteit door de continue innovatie van materiaal en machines. Wij hebben als heibedrijf in Lelystad alles in eigen beheer, van heimachines tot heipalen. Tevens blijven wij onze technieken verder ontwikkelen, zodat wij bij al het heiwerk maximaal maatwerk kunnen leveren.

Heibedrijf Lelystad

Werkzaamheden van der Steeg Heiwerken

Door onze innovatiemogelijkheden kunnen wij al onze heiwerkzaamheden continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Of u nou een onderheid terras wil laten aanleggen of stalen buispalen wil laten plaatsen, onze technieken blijven van vooruitstrevend en hoog niveau. Wij voeren de volgende heiwerkzaamheden in Lelystad uit:

Funderingstechnieken

Met funderingstechnieken verstevigen wij de ondergrond of de fundering voor uw bouwproject. Het correct toepassen van funderingstechnieken vereist grondig onderzoek. Wij analyseren eerst de bodem en de grond. Vervolgens onderzoeken we – indien nodig – het huidige bouwwerk. Deze analyses tezamen vormen voor ons de basis voor een bodemtechniek en funderingstechniek. Lees hier meer informatie over de funderingstechnieken van ons heibedrijf in Lelystad.

Stalen buispalen

Voor het heiwerk in kleine ruimtes of bestaande gebouwen maken wij gebruik van stalen buispalen. Het grote voordeel van stalen buispalen is het heiwerk op locatie op maat. Wij passen de stalen buispalen aan aan de ruimte waarin het heiwerk verricht dient te worden. Bij ons heibedrijf in Lelystad maken wij gebruik van stalen buispalen die variëren van 219 centimeter tot en met ruim 500 centimeter. Wilt u meer weten over onze stalen buispalen? Dan verwijzen wij u door naar deze pagina.

Boorpalen aanbrengen

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van boorpalen. Dit voeren wij uit door middel van trillingsarm heiwerk. Op deze manier hebben omgeving, natuur en omwonenden zo min mogelijk last van de heiwerkzaamheden. Net als de stalen buispalen worden de boorpalen ter plekke op maat gemaakt, zodat op elke plek de juiste afmetingen boorpalen aangebracht worden. Hier vindt u meer informatie over de boorpalen bij van der Steeg Heiwerken.

Terras onderheien

Wilt u een goed fundament leggen voor een overkapping of serre? Liggen de tegels van uw terras overal scheef? Dan komen wij graag uw terras onderheien. Met een onderheid terras kunt u gemakkelijk een stevige serre bouwen of een mooie overkapping in uw tuin neerzetten. Ook de tegels van uw terras liggen met een onderheid terras waterpas. Met van der Steeg heibedrijf Lelystad zit u altijd droog in eigen tuin.

Contact heibedrijf Lelystad

Heeft u heiwerkzaamheden uit te voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met van der Steeg Heiwerken. Onze specialisten helpen u graag met uw heiwerk of uw vragen.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan