Stalen buispalen

Wanneer wordt er gebruik gemaakt van stalen buispalen? En wat zijn de voordelen van stalen buispalen eigenlijk? Wij gebruiken stalen buispalen in kleine ruimtes.

Heien met stalen buispalen

Van der Steeg Heiwerken gebruikte stalen buispalen bij het heien. De stalen buispalen worden opgevuld met beton en vormen zo een solide fundering. De buispalen hebben allemaal verschillende eigenschappen. Wij beschikken over buispalen met diameters van:

  • 133mm
  • 168mm
  • 219mm
  • 273mm
  • 324mm

Onze standaard buispalen hebben diktes van 219mm t/m 503mm. Wilt u een stalen buispaal met andere afmetingen? Op aanvraag leveren wij deze ook.

Wij lassen de stalen buispalen aan elkaar. Op deze manier zijn de stalen buispalen geschikt zijn voor bijvoorbeeld kleine tuinen of opritten. Het heien van stalen buispalen gebeurt met weinig geluidsoverlast en zo min mogelijk trillingen.

Wanneer heien wij stalen buispalen?

Wij heien stalen buispalen in kleine ruimtes. U kunt hierbij denken aan verschillende locaties zoals achtertuinen, viaducten of in gebouwen. In welke ruimte u ook maar wilt heien, van der Steeg Heiwerken past zich aan op iedere unieke situatie.

In kleine ruimtes wordt het meest gebruikte gemaakt van de stalen buispaal. Wij maken de buispalen op de locatie zelf op maat. Als nog niet precies duidelijk is welke maten er gebruikt moeten worden is dit de oplossing. Een ander groot voordeel van het heien van stalen buispalen is dat het trillingsarm is.

Wat kosten stalen buispalen?

De prijs van het heien van stalen buispalen verschilt per project. Dit omdat iedere opdracht uniek is en een andere aanpak vereist. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden voor uw project en zoeken de ideale oplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Wilt u meer informatie over het heien van stalen buispalen?  Wij komen graag met u in contact.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Zowel particulieren als bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan