Stalen buispalen

Van der Steeg BV: dé specialist in stalen buispalen

Stalen buispalen

Stalen buispalen is de meest praktische oplossing voor heiwerken in kleine ruimtes waar een grote heistelling niet mogelijk is. Met deze werkwijze is het werken met een uitbouw, serre of onder bruggen geen probleem voor Van der Steeg Heiwerken.

Wat zijn stalen buispalen?

De stalen buispalen bestaan uit verschillende segmenten. Deze segmenten worden vaak ter plekke aan elkaar gelast. Het gebruiken van stalen buispalen is een trillingsarme werkwijze zonder veel geluidsoverlast. In het onderste buiselement zit een stalen voetplaat. Deze voetplaat zorgt ervoor dat er geen grond en water in de buis komt gedurende het heiwerk. Als de buis op juiste diepte is, wordt het afgesneden en gevuld met beton. Zo wordt er voor een goede fundering gezorgd. Lees hier meer over de funderingstechniek stalen buispalen.

Wanneer stalen buispalen gebruiken?

In kleine ruimtes wordt het meest gebruikte gemaakt van de stalen buispaal, denk hierbij aan locaties als achtertuinen, viaducten of in gebouwen. Wij maken de buispalen op de locatie op maat. Als nog niet precies duidelijk is welke maten er gebruikt moeten worden is dit een handige oplossing. Een ander groot voordeel van heiwerken met stalen buispalen is dat het trillingsarm is. Welke ruimte u ook wilt aanpakken, wij bij Van der Steeg Heiwerken voeren het voor u uit. Wij passen ons aan op iedere unieke situatie.

Aan de slag met stalen buispalen

Bij Van der Steeg Heiwerken gebruiken wij stalen buispalen. De stalen buispalen worden opgevuld met beton en vormen zo een solide fundering. Wij lassen de stalen buispalen aan elkaar. Op deze manier zijn de stalen buispalen geschikt voor bijvoorbeeld kleine tuinen of opritten. Het heien van stalen buispalen gebeurt met weinig geluidsoverlast en zo min mogelijk trillingen. Onze standaard buispalen hebben diktes van 219 mm t/m 503 mm. Wij beschikken over buispalen met diameters van:

  • 133 mm
  • 168 mm
  • 219 mm
  • 273 mm
  • 324 mm

Wilt u stalen buispalen met andere afmetingen? Deze kunnen wij op aanvraag leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten van der Steeg Heiwerken

De prijs van te werk gaan met stalen buispalen verschilt per project. Iedere opdracht is namelijk uniek en vereist ook een andere aanpak. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden voor uw project en zoeken de ideale oplossing. Wilt u meer weten over de kosten van uw project? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Bij Van der Steeg Heiwerken helpen wij u op verschillende gebieden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor andere heiwerken, het aanleggen van een onderheid terras, funderingstechnieken en het aanbrengen van boorpalen.

Contactgegevens

Van der Steeg Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 038 385 6362
E: info@vandersteegheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan