Stalen buispalen Gelderland

IJzersterk in klein heiwerk

Stalen buispalen Gelderland

Bent u op zoek naar een bedrijf in Gelderland dat stalen buispalen voor u kan heien? De vakmensen bij van der Steeg Heiwerken gaan graag voor u aan de slag. Wij zijn namelijk ijzersterk in klein heiwerk.

Waarom stalen buispalen heien in Gelderland?

Als een ruimte krap of klein is wordt er bij het heien vaak gebruik gemaakt van stalen buispalen. Denk bijvoorbeeld aan een voor- of achtertuin en ruimtes in bestaande gebouwen. Afhankelijk van het project kan een stalen buispaal tussen de 219mm en 503mm dik zijn. We maken onze stalen buispalen op locatie op de juist lengte.  Doordat we de stalen buispalen aan elkaar lassen, kunnen ze perfect in een kleine ruimte geplaatst worden. U hoeft niet bang te zien dat er veel lawaai bij komt kijken, want het heien gebeurt trillingsarm. Dit houdt in dat trillingen tot een minimum beperkt blijven. Uw omgeving ondervindt dus geen overlast van de werkzaamheden. Omdat het heien in de stalen buis plaatsvindt, in plaats van erbovenop, komen er bijna geen trillingen vrij. Bovendien werken wij met een kleine machine. Hierdoor loopt de omgeving geen schade op. Deze speciale machine kan zelfs in gebouwen werken.

Stalen buispalen Gelderland

De stalen buispalen in Gelderland worden geheid met beton. Doordat wij de buispalen met een goede sondering recht op de draagkrachtige bodemlaag neerzetten, hebben onze buispalen maximaal draagvermogen. Dit doen wij met een nieuwe machine die nóg efficiënter en sneller werkt. Dit heeft als groot voordeel dat wij u een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden.

Specialist in stalen buispalen Gelderland

Van der Steeg Heiwerken is gespecialiseerd in het heien van stalen huispalen in Gelderland. Ook in de rest van Nederland zijn we actief. Wij leveren de hoogste kwaliteit op het gebied van klein heiwerk. Dit onderscheidt ons ten opzichte van andere heibedrijven. We ontwikkelen onze eigen machines, waardoor we altijd de nieuwste techniek in huis hebben. We zijn altijd bezig met ontwikkeling en innovatie. Dit stelt ons in staat om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Bekijk hier diverse projecten die wij mochten uitvoeren.

Kosten stalen buispalen Gelderland

Elk project vraagt om een eigen unieke aanpak. Daarom verschillen de kosten voor het laten heien van stalen buispalen in Gelderland. Samen met u kijken we graag de juiste oplossing voor uw bouwproject. Op basis hiervan komen we tot de juiste prijs. Vraag nu alvast een vrijblijvende offerte aan.

Contact met van der Steeg Heiwerken

Wilt u voor uw project in Gelderland stalen buispalen laten heien? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

 

Contactgegevens

Van der Steeg Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 038 385 6362
E: info@vandersteegheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan