Werk Giethoorn

Giethoorn

Project

Heiwerken

Locatie

Giethoorn

Datum

17 september 2018

Bij Van der Steeg Heiwerken voeren we al jarenlang de meest uiteenlopende projecten uit. Een bijzonder project dat wij in september 2018 mochten uitvoeren, was in het water in Giethoorn. Hier moesten namelijk heiwerken worden geplaatst bij het water. Heiwerk kan op allerlei manieren worden gedaan. Welke manier er gebruikt wordt verschilt omdat ieder project uniek is. Het geschikte type heiwerk hangt onder andere af van bijvoorbeeld werkruimte, de omgeving en het project zelf. Aangezien elk project anders is, vraagt ook elk project om een andere soort palen. Of het nou gaat om raketpalen of stalen buispalen, bij Van der Steeg helpen we u bij de heiwerken. Door onze jarenlange ervaring van het doen van heiwerk in ruimtes die niet makkelijk bereikbaar zijn, zijn wij specialisten op dit gebied geworden. Hierdoor zijn wij de juiste partner voor al uw heiwerk. Vertrouwen, samenwerking en maximaal resultaat zijn hierbij onze kernwoorden.

Heiwerken zijn lang niet de enige specialiteit van Van der Steeg Heiwerken. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor:

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer informatie over heiwerken? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen we u graag verder! Benieuwd naar de kosten van het plaatsen van heiwerken of een van onze andere diensten? Vraag dan een offerte aan, dan gaan we direct voor u aan de slag!

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan