Funderingstechnieken

Funderingstechnieken: stalen buispalen

Van der Steeg Heiwerken in gespecialiseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen. Wij hebben hier jarenlange ervaring in en veel kennis in huis van bodemtechnieken. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn op het gebied van funderingstechnieken.

Stalen buispalen worden in de grond gevormd. De palen bestaan uit verschillende delen en worden vaak gebruikt als er in kleine ruimtes gewerkt moet worden. Wij heien stalen buispalen met zo min mogelijk overlast en zorgen dat er weinig trillingen vrijkomen, ofwel trillingsarm heiwerk.

Jarenlange ervaring in funderingstechnieken

Onze grond bestaat uit verschillende lagen en grondsoorten. Dit maakt ieder project uniek. Zo verschilt bijvoorbeeld het grondwaterniveau. Om te zorgen dat palen niet gaan rotten en dat de bodem niet indroogt werken wij met systemen die het grondwater niveau beheersen en met infiltratiesystemen. Bovendien verschaffen en onderhouden wij hypermoderne ankertechnieken en grondkeren constructies voor onder andere kelder en keerwanden.

Een goede funderingstechniek

Funderings- en bodemtechnieken vormen de basis voor ieder bouwproject. Omdat van der Steeg Heiwerken beschikt over jarenlange ervaring en de juiste kennis over onze bodem kunnen wij voor ieder bouwproject de juiste fundering leveren.

Voordat de fundering kan worden gelegd gaan wij eerst een een stappenplan af:

  1. Wij analyseren de bodem en grond.
  2. Wij bekijken en analyseren het huidige bouwwerk. Uw woning vereist bijvoorbeeld een andere manier van aanpakken dan een parkeergarage.
  3. Aan de hand van deze analyses zoeken we naar een gepaste oplossing.
  4. We bepalen met welke bodem- en funderingstechnieken we de fundatie gaan aanleggen.

Bovendien zorgt van der Steeg Heiwerken ervoor dat er zo min mogelijk overlast is. Wij houden daarbij rekening met omwonenden, natuur en (monumentale) gebouwen in de omgeving.

Wilt u meer weten over onze funderingstechnieken?

Wij gebruiken stalen buispalen in onder andere achtertuinen, gebouwen of viaducten. Omdat onze machines snel inzetbaar en flexibel zijn, kunnen wij voor stalen buispalen plaatsen in allerlei bouwprojecten. Of het nu om een klein of een deel van een groot project gaat, stalen buispalen kunnen overal worden ingezet. Bent u geïnteresseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen? Wij komen graag met u in contact en bespreken de mogelijkheden.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Onderheid terras aanleggen

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Gerelateerde heiprojecten

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan