Funderingstechnieken

Funderingstechnieken

Van der Steeg Heiwerken is gespecialiseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben veel kennis in huis omtrent bodemtechnieken. Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn op het gebied van funderingstechnieken.

Wat zijn funderingstechnieken?

Funderingstechnieken verstevigen de ondergrond en de fundering. Het gebruiken van de juiste techniek zorgt voor een stabiele ondergrond die geschikt is voor diverse bouwwerken. Bij Van der Steeg Heiwerken maken wij bij onze funderingstechnieken regelmatig gebruik van stalen buispalen. Door met stalen buispalen te werken wordt het overlast tot een minimum beperkt, doordat er weinig trillingen vrijkomen. Dit noemen wij ook wel trillingsarm heiwerk. De palen bestaan uit verschillende delen en zijn hierdoor ideaal voor heiwerk in kleine ruimtes.

Funderingstechnieken in Nederland

Onze grond bestaat uit verschillende lagen en grondsoorten. Dit maakt ieder project uniek. Zo verschilt bijvoorbeeld het grondwaterniveau op diverse locaties in Nederland. Om te zorgen dat palen niet gaan rotten en dat de bodem niet indroogt werken wij met systemen die het grondwaterniveau beheersen en maken wij gebruik van infiltratiesystemen. Bovendien verschaffen en onderhouden wij hypermoderne ankertechnieken en grondkeren constructies voor onder andere kelder en keerwanden.

Funderings- en bodemtechnieken vormen de basis voor ieder bouwproject. Omdat van der Steeg Heiwerken beschikt over jarenlange ervaring en de juiste kennis over onze bodem kunnen wij voor ieder bouwproject de juiste fundering leveren. Voor de fundering kan worden gelegd gaan wij eerst een stappenplan af:

  1. Analyse – Met onze apparatuur en expertise analyseren wij de bodem en grond.
  2. Huidig bouwwerk – Wij analyseren het bouwwerk, een woning vereist namelijk een andere aanpak dan een parkeergarage.
  3. Oplossing – Aan de hand van deze analyses komen wij met een gepaste oplossing en bepalen wij welke funderings- en bodemtechnieken worden toegepast.

Het uitvoeren van de technieken doen wij altijd met zo min mogelijk overlast. Van der Steeg Heiwerken houdt altijd rekening met omwonenden, natuur en (monumentale) gebouwen in de omgeving.

Kostenplaatje

De kosten van funderingstechnieken zijn geheel afhankelijk van de ondergrond en het bouwwerk. Bent u benieuwd naar de kosten van funderingstechnieken voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een goede prijsindicatie. Bij Van der Steeg Heiwerken bent u verzekerd van goed resultaat. Wij gebruiken stalen buispalen in onder andere achtertuinen, gebouwen of viaducten. Omdat onze machines snel inzetbaar en flexibel zijn, kunnen wij voor stalen buispalen plaatsen in allerlei bouwprojecten. Of het nu om een klein of een deel van een groot project gaat, stalen buispalen kunnen overal worden ingezet. Bent u geïnteresseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen? Wij komen graag met u in contact en bespreken de mogelijkheden.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Meer heiwerken

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Gerelateerde heiprojecten

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan