Boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen

U wilt uw boorpalen natuurlijk laten aanbrengen door een gekwalificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in funderingstechnieken en heiwerken. Van der Steeg Heiwerken brengt boorpalen aan middels de techniek trillingsarm heiwerk. Zo zorgen we voor zo min mogelijk overlast tijdens het boorpalen aanbrengen.

Boorpalen worden ook wel mortelschroefpalen of vergaarpalen genoemd. Deze palen worden in de grond gevormd. Boorpalen zijn dé ideale oplossing als er sprake is van verzakkingsgevaar van de grond. Van der Steeg Heiwerken levert boorpalen in verschillende maten en diameters.

Van der Steeg Heiwerken voor boorpalen aanbrengen

De meeste bedrijven zijn niet gespecialiseerd in het aanbrengen van boorpalen in gebouwen met kleine ruimtes en met zo min mogelijk trillingen. Voor van der Steeg Heiwerken is dit kinderspel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als het gaat om funderingsoplossingen. Met deze ervaring kunnen wij boorpalen op een professionele en veilige manier aanbrengen. Voor iedere unieke situatie zoeken wij daarom een gepaste oplossing. Of het nou gaat om grote of kleine werkplekken.

Hoe worden boorpalen aangebracht?

Met een boormotor draaien wij een avegaar de grond in. Als deze boor de vaste laag in de grond heeft bereikt storten wij betonmortel in de buis. Op hetzelfde moment trekken wij de boor terug. De betonmortel vult dan de ruimte onder de boor. Vervolgens wordt er een wapeningskorf in de betonmortel geplaatst die dan nog plastisch is. Het resultaat is een solide, gewapende schroefmortelpaal.

Geïnteresseerd in boorpalen aanbrengen?

Elke situatie is anders als het gaat om boorpalen aanbrengen. Wilt u meer weten over het aanbrengen van boorpalen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Wij hebben voor iedere situatie een passende oplossing en adviseren u dan ook graag. Als u nog vragen heeft over het aanbrengen van boorpalen, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van aan het aanbrengen van boorpalen in uw situatie? Wij komen graag met u in contact.

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Meer heiwerken

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan