Trillingsvrij heien

Heien zonder overlast

Trillingsvrij heien

Trillingsvrij heien is een perfecte oplossing voor heien op plekken waar de overlast minimaal moet zijn. Van der Steeg Heiwerken voert dit type heiwerk vakkundig uit met de juiste kennis en materialen. Dit doen wij door heel Nederland voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat is trillingsvrij heien?

Bij het heien van stalen buispalen komen trillingen vrij. Met ons trillingsarm heiwerk zorgen wij dat de trillingen tot een minimum beperkt zijn. Op deze manier wordt er rekening gehouden met zowel de omgeving (gebouwen, monumentale panen) als met de natuur. Van der Steeg Heiwerken heeft jarenlange ervaring met trillingsvrij heiwerk en dit is dan ook één van onze specialismen. Omdat het heien niet bovenop de stalen buis plaatsvindt, maar erin, komen er bijna geen trillingen vrij. De buizen worden door laswerk aan elkaar gekoppeld. Bovendien werken wij met een kleine machine en dit zorgt ervoor dat er geen schade aan de omgeving wordt gemaakt. Deze speciale machine kan zelfs in gebouwen werken. Bekijk onze projecten om een impressie te krijgen.

Trillingsvrij heien op iedere locatie

Onze heimachine kan dus in iedere omgeving ingezet worden. Wilt u heien in de achtertuin? Dan tillen wij de machine toch gewoon met een kraan over uw huis heen. Wij heien stalen buispalen van onbeperkte lengte. Zo kunnen wij buispalen tot in principe onbeperkte dieptes heien. De stalen buispalen worden geheid met beton. Onze buispalen hebben maximaal draagvermogen doordat wij de buispalen met een goede sondering recht op de draagkrachtige bodemlaag neerzetten. Dit doen wij met een nieuwe machine die nóg efficiënter en sneller werkt. Dit heeft als groot voordeel dat wij u een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden.

Heiwerk

Van funderingstechnieken tot een onderheid terras.

Naast trillingsarm heiwerk, kunt u bij ons ook terecht voor funderingstechnieken en het aanleggen van een onderheid terras. Een goede ondergrond is de basis van ieder bouwwerk; of het nu een kantoorpand is of een tuin. Daarom voeren wij altijd een grondige analyse uit om de beste technieken toe te passen bij uw ondergrond en bouwproject. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij komen graag met u in contact en vertellen u er meer over.

Trillingsvrij heien kosten

De kosten die gepaard gaan met trillingsvrij heien zijn project afhankelijk. Bij de uiteindelijke totaalprijs speelt een aantal factoren mee, waaronder het type ondergrond en de grootte van de klus. Onze deskundige medewerkers kunnen u goed adviseren omtrent trillingsvrij heien, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

 

Contactgegevens

Van der Steeg Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 038 385 6362
E: info@vandersteegheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan