Funderingstechnieken stalen buispalen

Ervaren in het heien van stalen buispalen.

Funderingstechnieken stalen buispalen

De meest verstandige oplossing voor het heien van kleine ruimtes is het heien van stalen buispalen. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij gespecialiseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen. Met de werkwijze van Van der Steeg Heiwerken is het heien van een serre, uitbouw of onder bruggen geen enkel probleem.

Funderingstechnieken

Met behulp van funderingstechnieken wordt de ondergrond verstevigd. Het toepassen van de correcte techniek zorgt voor een stabiele ondergrond die gepast is voor verschillende bouwwerken. Wij maken bij onze funderingstechnieken doorgaans gebruik van stalen buispalen. Door met de juiste funderingstechnieken stalen buispalen te plaatsen, wordt overlast voor de omgeving, andere mensen en milieu beperkt tot een minimum.

Wanneer funderingstechnieken met stalen buispalen?

Voor kleine plaatsen wordt vaak gebruik gemaakt van de stalen buispaal. Hierbij kan gedacht worden aan een achtertuin, bruggen of in panden. De buispalen worden ter plekke door Van der Steeg Heiwerken op maat voor u gemaakt. Zo voorkomen we dat we de onjuiste maten hebben. Bovendien is het heien van stalen buispalen met de juiste funderingstechniek trillingsarm. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel geen trillingen ontstaan tijdens het heien, wat minder overlast betekent voor de omgeving en de natuur.

Meer dan funderingstechnieken met stalen buispalen

Van der Steeg Heiwerken heeft meer in huis dan alleen funderingstechnieken met stalen buispalen. U kunt bij ons ook terecht voor andere funderingstechnieken, verschillende heiwerken, het onderheien van terrassen en het aanbrengen van boorpalen. Zo kunt u altijd genieten van een recht terras of pand dat niet is verzakt. Wij ontwerpen en maken onze eigen machines. Dit zorgt ervoor dat wij altijd beschikking hebben over moderne machines.

Kostenplaatje

De kosten van funderingstechnieken met stalen buispalen vari√ęren. Afhankelijk van het project en de op maat gemaakte stalen buispalen wordt een prijs voor u berekend. Samen kunnen we kijken naar de opties voor uw project. Wilt u meer weten over de kosten van uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een gedegen prijsindicatie. Wij helpen u graag op verschillende gebieden omtrent heiwerken. Bent u ge√Įnteresseerd in funderingstechnieken met stalen buispalen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Contactgegevens

Van der Steeg Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 038 385 6362
E: info@vandersteegheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Van der Steeg Heibedrijf

Wij bedienen heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een scherpe prijs

Particulieren & bedrijven

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan