Werk Munnekeburen

Munnekeburen

Project

Buispalen

Locatie

Munnekeburen

Datum

30 augustus 2018

In augustus 2018 mochten we bij een klant stalen buispalen aanbrengen in een kleine binnenruimte in Munnekeburen. Een uiterst specialistische klus die vroeg om de nodige kennis en expertise. Met dank aan onze jarenlange ervaring op het gebied van het heien van stalen buispalen was dit een perfect project voor ons. Stalen buispalen hebben verschillende kenmerken, zo kan een stalen buispaal tussen de 219mm en 503mm dik zijn, afhankelijk van het project. Bij Van der Steeg Heiwerken lassen we de stalen buispalen aan elkaar. Hierdoor kan de stalen buispaal op maat geplaatst worden in bijvoorbeeld een kleine ruimte. Door trillingsarm te heien doen wij dit met zo min mogelijk overlast voor u en uw omgeving. Hierdoor hebben omwonenden nauwelijks door dat er iets gebeurt en beperken we de overlast tot een minimum.

Niet alleen voor het heien van stalen buispalen kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook de specialisten op het gebied van:

Heeft u interesse in het heien van stalen buispalen of een in van onze andere specialiteiten? Neem dan gerust eens contact met ons op, dan bespreken onze deskundige medewerkers graag alle mogelijkheden met u. Liever direct een beeld van de kosten van uw project? Vraag dan nu een offerte aan, dan gaan onze medewerkers gelijk voor u aan de slag.

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan