Werk AH Meppel

Meppel

Project

Buispalen

Locatie

Meppel

Datum

10 september 2018

In september 2018 mochten we bij Van der Steeg Heiwerken stalen buispalen aanbrengen bij de Albert Heijn in Meppel. In zeer specialistische klus aangezien het hier ging om het heien in zeer kleine ruimtes. Als er sprake is van krappe of kleine ruimtes wordt er vaak gebruikt gemaakt van de techniek van het stalen buispalen heien. Dankzij onze jarenlange ervaring heien wij stalen buispalen in dit soort kleine ruimtes met het grootste gemak. In dit soort ruimtes is het ook belangrijk om zo min mogelijk trillingen te veroorzaken. Met dank aan onze werkwijze van trillingsarm heien waren we ook in staat om de overlast tot een minimum te beperken.

Het plaatsten van stalen buispalen is lang niet het enige waarvoor u terecht kunt bij Van der Steeg Heiwerken, zo zijn wij ook de specialist op het gebied van:

Bent u benieuwd naar de kosten van het aanbrengen van stalen buispalen? Of naar de kosten van een van onze andere diensten? Vraag dan direct een offerte aan, dan gaan onze specialisten gelijk voor u aan de slag. Benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan eens contact met ons op, dan helpen we u graag verder!

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan