Winkelpand in Zwolle

Zwolle

Project

Buispalen

Locatie

Zwolle

Datum

30 september 2018

In september 2018 mochten wij buispalen aanbrengen bij een winkelpand in Zwolle. Door onze trillingsarme werkwijze hadden omliggende bedrijven en omwonenden zo min mogelijk last van de werkzaamheden. Dit maakt het een goed voorbeeld van de toegevoegde waarde van trillingsarm heien. Zoals bij de meeste stalen buispaal projecten waren de buispalen op maat gemaakt waardoor deze perfect paste in het project. Doordat het winkelpand ook in een relatief druk gebied lag, was het aanbrengen van stalen buispalen een goede keus. Als er sprake is van krappe of kleine ruimtes wordt er vaak gebruikt gemaakt van de techniek van het stalen buispalen heien.

Naast het heien van stalen buispalen doen we bij Van der Steeg Heiwerken nog veel meer. Zo kunt u bij ons ook terecht om een terras te onderheien, diverse funderingstechnieken, heiwerken en voor het aanbrengen van boorpalen. Als jong en dynamisch bedrijf uit Genemuiden helpen we ook u graag verder met uw werkzaamheden.

Heeft u interesse in een van onze bovenstaande diensten? Neem dan eens contact met ons op, dan bespreken we graag alle mogelijkheden. Liever gelijk een inschatting van de kosten? Vraag dan een offerte aan, dan gaan onze specialisten direct voor u aan de slag.

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan