Video project Wanneperveen

Wanneperveen

Project

Heiwerk

Locatie

Wanneperveen

Datum

8 oktober 2018

Richting het einde van 2018, oktober welteverstaan, mochten we heiwerk plaatsen in Wanneperveen. Dit gaf ons de kans om onze werkzaamheden eens op video vast te leggen, om onze (potentiële) klanten een beeld te geven van onze manier van werken. Bij Van der Steeg Heiwerken zijn we zoals onze naam al doet vermoeden al jarenlang gespecialiseerd in heiwerken. Heiwerk kan op veel verschillende manieren worden uitgevoerd en welke manier het beste is, hangt altijd af van het soort werk en type project dat moet gebeuren. Ook de omgeving en ruimte waarin het heiwerk geplaatst dient te worden is hierbij van belang. In de onderstaande video ziet u dat we moesten werken in een kleine ruimte met veel omwonenden. Om voor hen de overlast zo minimaal mogelijk te houden, werkten we trillingsarm. Met onze werkwijze van trillingsarm heien beperken we namelijk de overlast.

Heiwerken zijn lang niet de enige specialiteit van Van der Steeg Heiwerken. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor:

Heeft u interesse in een van onze bovenstaande diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dan kijken we graag naar alle mogelijkheden. Wilt u zo snel mogelijk starten met heiwerk? Vraag dan een offerte aan, dan gaan onze specialisten meteen voor u aan de slag!

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan