Werk Wapenveld

Wapenveld

Project

Buispalen

Locatie

Wapenveld

Datum

24 september 2018

Bij Van der Steeg Heiwerken werken we al jarenlang door heel Nederland. Zo waren we in September 2018 druk bezig met een project in Wapenveld. Het ging hier om het plaatsen van stalen buispalen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van de techniek van stalen buispalen heien als het gaat om een kleine of krappe ruimtes. Deze ruimtes komen ook vaak voor in woongebieden, waardoor we er ook naar streven om met zo min mogelijk overlast te werken. Dit doen we dankzij onze werkwijze van trillingsarm heien. Hiermee beperken we de overlast tot een minimum en plaatsen we de stalen buispalen (bijna) zonder trillingen.

Het plaatsten van stalen buispalen is lang niet het enige waarvoor u terecht kunt bij Van der Steeg Heiwerken, zo zijn wij ook de specialist op het gebied van:

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u meer weten? Neem dan eens contact met ons op, onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen. Wilt u gelijk een inschatting van de kosten? Vraag dan een offerte aan, dan gaan we gelijk voor u aan de slag.

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Van der Steeg is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan